Bosse Nilsson från Man and Mouse

Utbildning för Mac

Vi erbjuder tillsammans med Bosse från Man and Mouse våra kunder skräddarsydd utbildning i Mac-miljö, såväl för nybörjare som avancerade användare.

Främst är vår lärare kunnig inom områdena kontor, grafik samt digitalteknik. Kursen anpassas efter dina behov vilket gör att du får nytta av den direkt. Vi kan även Windows och hjälper dig som börjat med Mac.

Mer avancerat behov?

Vi erbjuder även Apples certifieringsutbildningar i Mac OS X administration på klient- eller servernivå i samarbete med Apoio AB som är Apple Authorized Training Center.


Ett handplock av de kurser Man and Mouse erbjuder är:

Kom igång med Mac

Anpassad kurs för PC-användare som nyligen konverterat till Mac. Vi går igenom Finder, Mail, Adressbok, Spotlight, Systeminställningar med mera.

Praktiskt med Mac

Fortsättningskurs från "Kom igång med Mac". Vi går igenom program mer i detalj, och visar små knep för att underlätta din vardag.

Apple Keynote - Avancerade funktioner

Vi går igenom Keynotes avancerade funktioner. Animationer, typsnitt, export, olika format, vad man ska tänka på vid export till PowerPoint med mera.

Passar ingen av våra utbildningar ovan är du är givetvis välkommen att kontakta Patrik för en offert just för era behov.